0
Távol álljon tőlem hogy lelombozzalak, de ezúttal sehol sem mutattál rá hogy a király meztelen. (Az nem császár amúgy?)
Hogy a mai mezőgazdaság miért nem modern azt már elsőre is megértettem a magyarázatodból, szóval fölöslegesen fejtetted ki másodszor is. Viszont már elsőre sem volt a király meztelenségére való rámutatás, sőt a beszélgetés szempontjából pontosan nulla funkcióval bírt. Nincs is semmilyen király meg semmilyen meztelenség. Maximum arra lehetne rámutatni hogy valaki tudálékoskodik.Tudniillik semmi másról nem írtam mint arról, hogy a mai mezőgazdaság ártalmas. Aki akarta - tehát rajtad kívül mindenki a fórumon - az megértette, hogy attól még hogy a köznyelveben megszokott "modern" jelzőt használtam, ugyanarról a mai mezőgazdaságról beszéltem amelyikről te. Tekintve hogy más mezőgazdaságot nem alkalmaznak számottevő mértékben, másról nem is beszélhettem. Ahelyett hogy észrevennéd hogy teljes mértékben egyetértek veled, megint valami képzeletbeli pucérkodó királlyal vagy elfoglalva.
Szerk.: persze az elnevezések fontosságában is egyetértünk, Quine mesterből is írtam dolgozatot.Pont ezért igyekszem kerülni a "covid" psyop menedzserei által erőltetett kifejezések használatát is.
Last edited by P. Dude; 08-22-2022 at 12:37 PM.