Idézet Eredeti hozzászóló Don't Panic Hozzászólás megtekintése
Én nem fémfalúban gondolkodok, hanem fémaljúban. Olyanban, mint a NAVY Seals csónakok: az alja alumínium lap, az oldala pedig többkamrás baromi erõs gumi. Így ha egy kamra sérül is, még mindig mozgásképes.
Tudom, hogy nem ideális 30-50 kilát bringára dobni, de egy nagyon komoly balhé esetén hidd el, simán összejön. Az más, mint túrázni.
Az elvihetõ cucc mennyiségét arra értettem, hogy kocsival több mázsát is elvihetsz a csomeszban.
Bringával vontatva vagy tolva is sokmindent meg lehet mozgatni...amíg a csapágyak bírják.
Bringán már 50 kilán felül necces (oldaltáskákban és csomagtartón).
Gyalog pedig 50 kila alatt kell gondolkodni hosszútávon.
A bevásárló kocsi jó dolog csak aprók a kerekei, ergo gyorsan elakad.
Értelek.Az 50kilót akkor is soknak tartom fõleg 1személynek Az autós dolgot úgy gondoltam hogy ha teszem azt autóval nem tudok tovább menni akkor kevesebb cuccal birigli még kevesebb gyalog.Mindig fel kell áldozni valamit.De ezt igyekezném úgy meg tenni hogy pl az autó kerék kulcsot nem tenném a bicsiklire és a így tovább. Tudom hogy teljesen más mint a túrázás. Mentem már a BOB-al túrázni egy csomó dolog volt ami nem kellett de tudom hogy máskor jó hasznát venném. Navy seals-es csónak hát igen ilyet tuti nem fogok venni pár forintért úgyhogy marad az amit a kikötõben találni