0
Nagyon királyok voltatok!Andrew sokkal jobban es kenyelmesebben aludt mint en a satraban.
Ezt a sátor ponyva dolgot,párszor lejátszottuk.Én is azt mondom a sátor sokkal jobb ötlet!
Ez a ponyvázás dolog,inkább ilyen kaland,mint megoldás.Részemrõl kicsit komolytalannak tartom!
kb 1-2 kilóba belefér egy profi egy személyes sátor(még a teszkós is jobb mint a ponyva),a ponyva mindig nehezebb,zörgõsebb,körülményesebb és úgy egyáltalán xrabb mindenben!Akkor még a hideg semmi ahhoz képest amit a szúnyogok,hangyák tudnak mûvelni.
Matrac!Lehet kapni(nekem van) lépés álló hõvisszaverõ 2*2 sátor aljat,kb 3 mm vastag,súlya gyakorlatilag nulla,mindkét oldala hõvisszaverõ,Én csináltam belõle két matracot,de sokan úgy használják,hogy azzal is takaróznak egy nyári hálózsákban.
Hálózsák! 350 gr/m2 polár anyagból varrattam egy hálózsákot ami takarónak is jó mert szét cipzározható teljesen.Egy méter széles ,úgyhogy kényelmes és sokkal melegebb mint bár melyik hiper-szuper hálózsák!
Tehát a felszerelés hideg idõben ,karrimor X1,alu sátor alátét,polár hálózsák+polár alsó felsõ+ vastag zokni.3,6 kg az egész,- tíz fokban röhögve lehet pihenni.(már ha nem sivít az orsó)
a ponyvát felejtsétek el ill a kerti bútorra jó lesz.
Last edited by Doom; 02-18-2016 at 11:43 PM.