0

Thumbs Up |
Received: 88 Given: 35 |
Szerintem az okos otthonok inkább a (drágán megvehetõ) kényelemrõl szólnak. Persze arról is, hogy bizonyos dolgokat megfigyelsz, kontroll alatt tartasz, de nem ez a hangsúlyos. Gebasz esetén pedig pont az utóbbi lenne elõnyös. Békeidõben, amíg eljársz dolgozni, feleslegesnek tûnik a szomszéd kukkolása. Ha meg SHIFT van, akkor elõbb-utóbb elmegy az áram (napelem+akkumulátor kombóval helyettesíthetõ), nem lesz internet, sem mobilhálózat. Akkor meg úgysem fogod elérni távolról a rendszereidet, de a hacker sem.
Jó, ez komolytalan, de hát a járványhelyzetben 6 ezer helyett 2 ezer volt, úgyhogy vettem belõle kettõt.
2153125_big.jpg
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Thumbs Up |
A távoli elérés a mai modern ember kényelmi igényét hivatott kiszolgálni. Igazi SHIFT helyzetben a bázisodon lapulsz, nem tudsz távolról megfigyelni A kamerák, érzékelõk jók, de nyilvánvalóan csak arra jó, hogy észrevedd a veszélyt. Az elhárítás más dolog. Pár éber kutya mindkettõre jó, kolompárék meg ösztönösen félnek a kutyáktól.
Thumbs Up |
Csak halkan mondom, így magunk között, hogy a kutyakiképzõ ismerõsöm, aki a hárombetûs szerveknek képez ki kutyákat, azt mondta, hogy a legnehezebben azt lehet betanítani egy kutyának, hogy ne vegyen fel/el kaját mástól/földrõl. Tippet nem adnék, de piszok könnyû ezen a gondolatszálon elindulva kiiktatni egy kutyát. Ez van.
Thumbs Up |
100%-os megoldás - valószínûleg - nincs, de több dolgot kombinálva: kamerák, érzékelõk, kutyák, plusz fegyveres védõ(k) bõven elég lehet arra, hogy az esetleges betolakodók más felé keresgéljenek.
Thumbs Up |
Received: 114 Given: 1 |
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
Thumbs Up |
kolompárékat megakasztja a bonyolultabb zár, rendszerek. Szerintem ez az életszerû, nem az impossible mission behatolós jelenetei....de persze csak szerintem
Õk baltával, cipõvel dolgoznak. Ami visszatart az az élõerõ jelzõ és védõ kutyával. A kivonuló nem az igazi, mert vagy 10 perc a reakció idõ. Õk már kipróbálták...
A kamera eldható, a lakat rács leverhetõ, sõt az utóbbi eladható. Felénk volt olyan, aki akkus flexel dolgozott...
Kamillavirágzatot vettem bõven, jó sokáig eláll.
ProbFlora szinbiotikumot, nagyon jó cucc. És a Scitectõl kurkumát. Jó az emésztésnek, az ízületeknek, a májnak, és általában véve minden gyulladásos folyamat ellen.
Szilikonzsírt, Walther Pro fegyverápoló olajat és a jó kis megbízható, 120 mg hatóanyagú Walther paprikaskulót.
És bõvítettem a kajakészletet. Kipróbálom a Forpro termékeit. Vettem tõlük csirkemellfilé konzervet, tonhalsaláta konzervet, magas fehérjetartalmú instant levest, fehérjés pirítóst és fehérjés kenyeret. Ez mind sokáig eláll. De vannak még más ígéretes termékeik is, majd vásárolok azokból is.