Oldala 46 of 72 ElsõElsõ ... 36444546474856 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 451 to 460 of 714

Topic: Fallout

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Ez lenne még csak az igazán kemény helyzet.

Cosplay via Kelly Kumi.
    https://www.facebook.com/Kellehthebr...=pb_friends_tl

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fallout New Vegas végigjátszás kb. 20 perc alatt

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sikerült bejutnom a fegyverraktárba. Sose jöttem volna rá hogy hogy lehet a küldetésen túljutni, ha nem nézem meg Youtubeon.

(Van a tárgyalószobában egy beomlott bejárat. Az elé kell állni és megnyomni a V betût. Úgy tartani, hogy elõjöjjön a barkács menü. Aztán el lehet lapátolni vele a törmeléket és be lehet jutni az alagútba. Lent van 1 nagy robot és néhány akna, de nem nagy kihívás.)

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Sikerült bejutnom a fegyverraktárba. Sose jöttem volna rá hogy hogy lehet a küldetésen túljutni, ha nem nézem meg Youtubeon.

(Van a tárgyalószobában egy beomlott bejárat. Az elé kell állni és megnyomni a V betût. Úgy tartani, hogy elõjöjjön a barkács menü. Aztán el lehet lapátolni vele a törmeléket és be lehet jutni az alagútba. Lent van 1 nagy robot és néhány akna, de nem nagy kihívás.)

Nekem egybõl ment az eltakarítás, fõként azért mert elég sokat használtam addigra a Workshop (barkács) menüpontot. Elõtte építettem vagy 10 órán át a kolóniákat.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én most mégis el vagyok akadva. A fõ küldetés az most, hogy takarítsak ki egy helyet. Megtettem, minden ellenséget lelõttem. Mégsem tudok továbblépni, mert azt írja hogy még mindig van ott akit ki kéne csinálni. Attól tartok hogy ez egy hiba a játékban. Az egyik robot "be volt ragadva". Azt is lelõttem, de lehetséges hogy a játék azt hiszi hogy az a robot még ott van?

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én most mégis el vagyok akadva. A fõ küldetés az most, hogy takarítsak ki egy helyet. Megtettem, minden ellenséget lelõttem. Mégsem tudok továbblépni, mert azt írja hogy még mindig van ott akit ki kéne csinálni. Attól tartok hogy ez egy hiba a játékban. Az egyik robot "be volt ragadva". Azt is lelõttem, de lehetséges hogy a játék azt hiszi hogy az a robot még ott van?
    A Falloutnál nem lehet semmiben sem biztos az ember ilyenkor.

Lehet hogy bugosodik és a helyi macskát is meg kéne szelídítsed.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom, de kétszer is gondban voltam. Egyszer Fallout 2-nél RENGTEGET játszottam, a karakterem már teljesen fel volt fejlesztve. Bementem az NCR városba, meglátogattam a farmer fickót, aztán meg ott ragadtam. Hiába volt elektromos ajtó feltörõm, mert nem nyitotta ki többet az energiakaput. Kezdhettem elölrõl az egész játékot.

New Vegas-ban meg belebotlottam egy csatába, kedves szupermutánsok egy banda ellen. A szupermutánsok persze bedarálták az ellenséget. Aztán a mutáns vezetõ azt mondta, hogy vagy beszéljek a banda fõnökével, vagy öljem meg. Ezzel meg csak az volt a gond, hogy a banda vezetõje ott feküdt holtan az árokparton. A küldetés nem lehetett se sikeres, se sikertelen. Egyszerûen az a történetvonal a játékban játszhatatlan lett.

Csak néztem hogy ilyenkor most mi van.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Találtam egy atombomba gyárat, vagy teszt helyet, olyan mint egy piramis. De néhány 1 méteres atombombán kívül semmi érdekeset nem találtam.

A fegyverraktáras küldetéssel megint elakadtam. Azt írta, hogy gyárts le 1 gránátvetõt a várra. Legyártottam 4 darabot. De ugyanazt írja, hogy gyárts le egyet. Fogalmam sincs hogy ilyenkor mi van.

Viszont szereztem valami gép tervrajzot. Átadtam egy mérnöknek hogy rakja össze. Mondta hogy kellenek alapanyagok, alkatrészek. De a küldetés meg azt mondja hogy valamit építenem kell. (Amit utálok.)

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Találtam egy atombomba gyárat, vagy teszt helyet, olyan mint egy piramis. De néhány 1 méteres atombombán kívül semmi érdekeset nem találtam.

A fegyverraktáras küldetéssel megint elakadtam. Azt írta, hogy gyárts le 1 gránátvetõt a várra. Legyártottam 4 darabot. De ugyanazt írja, hogy gyárts le egyet. Fogalmam sincs hogy ilyenkor mi van.
    Dejavu - olvasd el a korábbi hozzászólásom. Én is ott akadtam el.
    Idõvel a katona beállású nõ - aki adja az utasításokat - meg fog kérni hogy dobjál 1 jelzõfüst gránátot a közeli kis romos épülethez.
    Valakit assignolni kell az egyik gránátvetõhöz - ez a megoldás úgy emlékszek. Hogy melyik betûvel kell ezt megcsinálni arra nem emlékszek. Elvileg kiírja.

A topic keresõszavai: