0
---ezzel tökéletesen egyetértek...Nem lehet tudni hogy mit hoz a jövõ, ezért jobb mindenre készülni. Ennyire egyszerû. Amúgy is nagyjából ugyanaz kell mindenre. Víz, élelem, óvóhely, tûz, védelem, többek között. Bármilyen katasztrófa üt be, mindegyikre szükség van.
...ha megfigyelted egyszer sem írtam,hogy ne legyen vagy totális baromság....mindössze a kérdés az,hogy mi indokolja Magyarországon?..ez egy egyszerû és nagyszerû kérdés..nem kell túlmisztifikálni...a válaszokkal pedig sokat segítene a tisztelt Fórumközösség...mivel azok akiknek van rá pénze legalább tudják milyen és mit kell beletenni,mivel ismerik a reális veszélyforrást..ami valós fenyegetés...személy szerint én nem látok per pillanat ilyen okot,ami persze nem azt jelenti,hogy nincs..lehet csak az én figyelmemet kerülte el...Azt mondjuk nem értem, hogy ha valakinek bunker vagy óvóhely kell és pénze is van rá, akkor miért ne lehetne neki? Én jobbnak tartom az ilyen befektetést, mint azt hogy valaki elszerencsejátékozza a vagyonát.
A szerencse játéknál az is jobb ha befizet valaki egy nyaralásra..pihen és feltöltõdik..az is felkészülés ha úgy vesszük.
igen ahol indokolt ott jó befektetés,mert életet ment..pl nálatok a keleti-parton van létjogosultsága a tornádók miatt..egy ártéren meg kell emelni az építményeket...a folyamatos háborús zónákba pl.a Gázai övezet szintúgy van létjogosultsága..ezt nem vitatom...Gondolj arra, hogy a legtöbb embernek nincs ilyesmire pénze, de akinek van, annak ez befektetés. Nekem se lenne rá, de van olyan akinek telik.
Tehát a kérdés(ez nam csak Neked szól)..
Mi indokolja Magyarországon egy bunker megépítését?Mik azok a belátható idõn belüli gazdasági,társadalmi,politikai,természeti,ipari katasztrófa helyzetek amik indokolttá teszik az építést és a fenntartást?
..ennél egyszerûbben nem tudom feltenni..lécci ne személyeskedjetek már..nincs értelme...ja és a dollár összeomlását hagyjuk már...meg a Z.háborút,meg az ufókat...valódi, kézzelfogható dolgok érdekelnének..gondolom nem csak engem..