Nekem az egésszel az a bajom, hogy nem érzem megoldásnak azt ha a mi életterünket is tönkreteszik. Náluk háború van(egy részüknél) amit nem mi okoztunk. Elvitték nekik a "demokráciát" és tönkre tették az országukat. Biztos, hogy az a jó megoldás ha ide jönnek, utáljuk õket, nem tudnak beilleszkedni, felfordulást okoznak és a következõ száz-százötven évre garantálják, a terrorcselekményeket Európában.
Járok Németországba, pénteken jöttem haza. Szerinted az normális, hogy Berlinben este kilenckor odajön hozzám egy nem "echte" német az utcán és elkezd cseszegetni? Csak negyven kilóval volt könnyebb és egy fejjel alacsonyabb, de ki..szott magabiztos volt. Szerinted az normális, hogy az elsõ gondolatom nem az, hogy szájon vágom hanem az, hogy hülyének tettetem magam mert ha balhé van akkor engem hurcolnak meg?
Ismerõs német gyerekek egy bajor kisvárosban már este nem mehetnek ki az utcára. Az iskola tornatermében menekültek laknak. A város szállodáját átadták a flüchtlinge-knek akik egész nap az ablakban ülnek és az utcán menõ lányok után kiabálnak vagy a játékteremben játszanak.
Szerinted erre mi lesz a megoldás? Ez így normális?
Németországban a sajtó sokkal rosszabb mint itthon. Ott egy oldal kezében van az egész média. Azok meg szépen kenik a szart.
Minél jobban lefojtod annál nagyobbat fog robbanni. És ha balhé lesz, az nem lesz jó senkinek.